Vloer schuren in Gooi en omstreken
Een houten vloer zal na verloop van tijd slijtage en eventueel krassen of beschadigingen gaan vertonen. Bij intensief gebruik zullen deze gebruikssporen sneller ontstaan, maar vroeg of laat zal elke houten vloer gebruikssporen gaan vertonen. Gelukkig is het mogelijk om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Dit kan door de vloer te schuren. Met deze methode worden de beschadigingen als het ware van de vloer af geschuurd. Hierdoor zal er een nieuwe laag zichtbaar worden die volledig vrij is van beschadigingen en slijtageplekken.

Oppervlakkig of intensief parket schuren

Op het moment dat u eventuele krassen of andere gebruikssporen in uw parket tegenkomt, is het belangrijk om deze goed in de gaten te houden. Bij diepe gebruikssporen moeten de vloeren veel intensiever geschuurd worden, waardoor de levensduur van de vloer een stuk lager kan uitvallen. Daarnaast kunnen ook de kosten van het schuren en behandelen van de vloer hoger zijn als het gaat om het wegwerken van diepe gebruikssporen. Zorg er daarom voor dat u tijdig contact opneemt met een ervaren parketteur die uw vloer kan beoordelen en een behandelplan kan opstellen.

Houten vloer schuren in Gooi en omstreken

Wanneer u woonachtig bent in het Gooi en omstreken en op zoek bent naar een specialist in het schuren van parketvloeren, kunt u terecht bij parket schuren Hilversum. We hebben inmiddels 30 jaar ervaring op het gebied van het schuren en behandelen van houten vloeren. Met ruim 15 ervaren parketteurs hebben we de mogelijkheid om prachtige parketvloeren te creëren. Behalve dat particulieren bij ons terecht kunnen om hun vloer weer als nieuw te maken, kunnen ook bedrijven gebruik maken van onze expertise.

Stofvrij de vloer schuren

Een houten vloer schuren is een intensieve klus waar veel bij komt kijken. Dit geldt niet alleen voor de parketteurs, maar ook voor uzelf. Zo moeten alle meubels tijdelijk op een andere plek opgeslagen worden en is het niet prettig om in de woning te verblijven tijdens de werkzaamheden. Daarnaast komt er tijdens de vloer schuren meestal veel stof vrij dat veel tijd kost om te verwijderen. Gelukkig kunnen we uw parket stofvrij schuren. Dit gaat met behulp van een speciale machine die het stof niet laat vrijkomen. Dankzij deze mogelijkheid wordt er veel tijd bespaard en daarnaast is deze methode beter voor uw gezondheid en de gezondheid van onze parketteurs.

Zelf de vloer schuren

Soms wordt ervoor gekozen om zelf de parketvloer te schuren. Deze doe-het-zelvers doen dit meestal om zo op de kosten te kunnen besparen. Helaas komt het vaak voor dat achteraf de vloer toch niet helemaal naar wens geschuurd is. Het wil ook nog weleens voorkomen dat de vloer juist beschadigd is geraakt doordat de machine niet op de juist manier gebruikt is. En wat denkt u van alle tijd en energie die de vloer schuren u kost? Daarom is het in dit soort situaties meestal verstandiger om de hulp in de schakelen van een professional. U weet dan zeker dat uw vloer op de juiste manier behandeld wordt. U maakt immers dagelijks gebruik van uw houten vloer, waardoor de vloer schuren een goede investering is.
Vloer Schuren

Hoe we te werk gaan

Wanneer u heeft besloten dat u gebruik wilt maken van onze expertise kunnen we behalve de vloer schuren. Ook de vloer eventueel voorzien van een beschermende laag. Deze beschermende laag bestaat uit een laagje lak of olie en zorgt ervoor dat de vloer weer goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft deze laag de vloer een prachtige uitstraling, waardoor u weer van een vloer kunt genieten die gezien mag worden. De tijd dat dit proces in beslag neemt is afhankelijk van de grootte van de vloer en uw wensen. We hebben zelfs de mogelijkheid om de werkzaamheden in het weekend of ’s nachts uit te voeren.

Onderhouden van uw vloer

Als we onze werkzaamheden hebben voltooid, kunt u weer genieten van een prachtige vloer waarop geleefd kan worden. U kunt met uw geschuurde vloer weer jaren vooruit. Hierdoor u zeker geen spijt zal krijgen van de keuze om uw vloer te laten schuren en behandelen. Wanneer u uw vloer zo mooi mogelijk wilt houden, raden we u aan om tussentijds uw vloer goed te onderhouden. We kunnen u informatie en advies geven over het onderhouden van uw vloer en u hier eventueel bij helpen. Wanneer u uw vloer regelmatig onderhoud, kunt u de vloer schuren in het vervolg langer uitstellen. Het regelmatig onderhouden van uw vloer is daarom een duurzame oplossing die de levensduur van uw vloer aanzienlijk zal verlengen.

Vrijblijvend informatie en advies

Zoals u heeft kunnen lezen is tijdig de vloer schuren van groot belang voor de levensduur en uitstraling van uw vloer. Dankzij onze expertise kunnen we uw vloer perfect stofvrij schuren en eventueel voorzien van en beschermende laag. Hierdoor word de vloer beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Voor vrijblijvend informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Call Now Button