PARKET SCHUREN EN OLIËN

Parket schuren Hilversum adviseerd u graag over de behandeling Parket Schuren en Oliën “een natuurlijke uitstraling”

Parket Schuren en Oliën

Wanneer wij uw parket schuren en oliën, heeft dat als voordeel dat we minder vaak de vloer van een laag hoeven te voorzien dan met lakken. U kunt dan weer sneller beschikken over de ruimte. Als u vloerverwarming onder uw parketvloer heeft liggen, dan gebruiken we altijd olie, want lak barst als de plank heet wordt door de vloerverwarming. Olie heeft daarnaast als voordeel dat het een mooie matte afwerking geeft. Wij hebben verschillende kleuren olie in ons assortiment. Vooral bij eiken parketvloeren komen kleuren goed tot zijn recht. U kunt uw parketvloer personaliseren met de kleur olie die u het mooist vindt.

Krassen, deukjes en verkleuringen?

Uw kantoor of woonhuis heeft een mooie parketvloer. Of liever gezegd, had een mooie parketvloer. Want bij nadere beschouwing heeft uw parket toch wel te lijden gehad de afgelopen jaren. Uw parket schuren en olien is geen kleinigheid om zelf te doen, daarbij kleven er risico’s aan. Schuurmachines kunnen meer beschadigen dan u lief is. Bij Parket Schuren Hilversum hebben we meer dan 30 jaar ervaring en expertise. Wij maken graag uw parketvloer weer als nieuw.

parket schuren en oliën
Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Voor bedrijven en particulieren

U wilt uw parket schuren en oliën, maar u wilt het uitbesteden, want zelf parket schuren kan een lastige klus zijn. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. De eerste vraag die mensen ons stellen is: Moet ik alles afplakken tegen het stof? Gelukkig kunnen wij daarop antwoorden dat dit niet noodzakelijk is. Wij schuren gegarandeerd geheel stofvrij, dusdanig dat zelfs mensen met een allergie er nauwelijks last van zullen hebben. Afhankelijk van de grootte van uw vloer zijn wij slechts één dag aan het schuren, zodat de overlast voor u beperkt blijft.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Wat u ook kiest, wij van parketschurenhilversum.nl staan voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in Hilversum en t’ Gooi en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Parket schuren en hardwax

In plaats van te kiezen voor uw parket schuren en oliën, kunt u ook kiezen voor uw parket schuren en hardwax. In grootmoederstijd kende men niet anders dan bijenwas of zoals dat toen genoemd werd, boenwas, om houten vloeren mee te beschermen. Het voordeel ervan is dat u plekken altijd kunt bijwerken, maar met morsen moet u wel voorzichtiger zijn. Was kan snel vlekken geven. Daarom is er in de loop der tijd hardwax ontwikkeld. Uw vloer wordt eerst behandeld met een impregnerende laag en vervolgens wordt de hardwax aangebracht. U kunt de hardwax net als olie in verschillende kleuren verkrijgen. Het voordeel van hardwax boven gewone was is dat uw parketvloer tegen meer ongelukjes beschermd is. Maar net als met was is het een vloer die toch wel twee maal per jaar geheel in de onderhoudswax gezet moet worden. Doet u dit niet, dan verliest hardwax zijn bescherming.

Parket schuren en white wash

Naast dat uw parket aan een onderhoudsbeurt toe is, wilt u ook eens wat anders. Veel van onze cliënten laten hun parket schuren en white wash eroverheen aanbrengen door ons. White wash geeft een moderne trendy uitstraling, zo kunt u uw oude vloer een heel nieuwe look geven. De witte kleur brengt licht in uw huis of kantoor en zorgt er tevens voor dat de kamer groter lijkt.

Parket Schuren lakken

Als u liever een parketvloer heeft die wat meer onderhoudsvrij is, dan kiest u voor parket schuren lakken. Dit heeft als voordeel dat dit de meest sterke afwerking is van uw parketvloer. In tegenstelling tot een geoliede parketvloer, kan een gelakte parketvloer wel wat gemorst water verdragen. Ook kunt u een gelakte vloer makkelijker dweilen. Kortom u heeft met een gelakte parketvloer wat meer vrijheden. Dit is ideaal als u kinderen of dieren heeft. Vindt u het matte van een geoliede vloer nu juist zo mooi, dan kunnen wij uw parket ook lakken met een matte lak of met een satijnglans. U heeft dan nog wel steeds dezelfde voordelen als een glanzende lak zou bieden. Het nadeel van lak is dat beschadigingen niet plaatselijk bij te werken zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button