Parket schuren Naarden of omgeving?

Parket schuren Naarden zegt het al, woont u in Naarden of omgeving en wilt u een houten vloer of parketvloer laten opknappen? Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt. Heeft uw parketvloer zijn mooie uitstraling verloren dan is de vloer dof geworden omdat de toplaag versleten en beschadigd is. Gebruikerssporen krijgen de overhand en de vloer zal in kwaliteit steeds verder achteruit gaan. Zoekt u vakmensen voor parket schuren? Bekijk een greep uit de vloeren die onze vakmensen reeds in nieuwsstaat herstelden.

Vloer schuren Naarden en omgeving, waar kunt u terecht?

Misschien vraagt u zich af of u zelf een parketvloer kunt schuren? Een parketvloer mag alleen geschuurd worden door mensen met ervaring, anders loopt u het risico op zware schade aan de vloer. Wij schuren parketvloeren (en andere houten vloeren) stofvrij en dankzij de noodzakelijke vakkennis van onze gecertificeerde vakmannen. U kunt voor de toplaag kiezen uit mooie dikke glanzende laklagen, warme tinten geoliede vloeren of een met zorg aangebrachte waslaag. Parket schuren Naarden heeft jarenlange ervaring met renovatie, afschuren en het opknappen van parketvloeren. Natuurlijk kunnen wij alle houten vloeren schuren en renoveren. Ook voor het leggen van nieuwe houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Elke vloer is duurzaam en wordt in overleg met u, voorzien van de meest geschikte toplaag.

Parket versleten of verkleurd? Parket schuren Naarden weet raad

Als de toplaag van een houten vloer versleten is, is elke houten vloer extra kwetsbaar voor het intrekken van vocht en vuil. Zonder de onmisbare toplaag trekken vocht, vet en viezigheid diep in het hout. De vloer zal daardoor plaatselijk verkleuringen gaan vertonen. Vlekken zijn dan niet meer handmatig te verwijderen. Voor u is dit een groot probleem maar wij kunnen elk probleem met houten vloeren voor u oplossen. Parket herstellen is onze expertise, net als het opknappen (of leggen) van overige houten vloeren. Wij kunnen ook beschadigd parket herstellen. Zelfs als uw parketvloer er heel slecht aan toe is, maken wij er weer een vloer als in nieuwstaat van.

Is het de hoogste tijd om uw vloer vakkundig te laten schuren en opknappen? Neem dan direct contact op met parket schuren Naarden voor advies of een vrijblijvende offerte. In elke houten vloer in een bedrijf of woonhuis, komen langs voor eerlijk en vakkundig advies.

Parket Schuren Naarden

Wij werken met Bona apparatuur

Als uw houten vloer geschuurd of gerepareerd moet worden, heeft u een betrouwbaar bedrijf nodig dat een vloer schuren met vakmanschap uitvoert. Voor parket schuren Naarden komen onze ervaren vakmensen uw vloer schuren en van een nieuwe duurzame toplaag voorzien. Ook kunnen we uw vloer helpen onderhouden. Ons bedrijf werkt met Bona apparatuur en Bona producten om vloeren te renoveren en van een veilige toplaag aan te brengen. Als uw vloer opgeknapt is en door ons van een nieuwe toplaag voorzien is een pakketvloer behoorlijk onderhoudsvrij te noemen, indien de toplaag in goede conditie wordt gehouden. Parket schuren Naarden levert altijd de beste kwaliteit vloeren en goed advies.

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button