PARKET SCHUREN EN HARDWAX

Laat uw parket schuren en hardwaxen door gecertificeerde parketteurs

Parket schuren en hardwax

Graag vertellen wij u meer over parket schuren en hardwax. Iedereen die een parketvloer in zijn woning of bedrijf heeft, weet precies waarom de investering de moeite waard is. De voordelen die u geniet op het vlak van comfort, duurzaamheid en stijl voldoen aan alle verwachtingen – of u nu de klassieke of moderne kant wilt opgaan.

Een stijlvolle, kwalitatieve vloer is echter niet enkel een meerwaarde voor uw woning, het is ook een verantwoordelijkheid. Als u wilt dat u nog lang van uw vloer kunt genieten, dan is het immers belangrijk hier zo goed mogelijk zorg voor te dragen.

Parket onderhoud is precies wat dat mogelijk maakt. Teneinde uw vloer in goede conditie te houden, is een professionele aanpak echt onmisbaar. Dat is wat wij van Parket Schuren Hilversum u kunnen bieden, zodat u opnieuw van een prachtige, duurzame parketvloer kunt genieten!

Parket schuren en hardwax, haal méér uit uw vloer

Naast gewone behandelingsmethodes zoals schuren en oliën, bestaat er ook nog een andere manier om de uitstraling en levensduur van uw parket te verbeteren. Parket schuren en hardwax is eigenlijk een combinatie tussen een olielaag en een laklaag. Dankzij parket schuren en hardwax geniet uw vloer dus van het beste van twee werelden. De voordelen:

1. Hardwax is even hard als lak

Lak is op zich een harde substantie, die de vloer stevigheid en duurzaamheid biedt. Als u kiest voor parket schuren en hardwax, dan is dat evengoed het geval!

2. Hardwax kan plaatselijk hersteld worden

Aan de andere kant biedt parket schuren en hardwax dan weer het voordeel dat plaatselijke schade eenvoudig hersteld kan worden. In die zin komt wax overeen met olie!

3. Een hardwax vloer vereist weinig onderhoud

Tenslotte is een vloer die met hardwax is behandeld, erg eenvoudig te onderhouden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het parket regelmatig gereinigd wordt met een speciaal onderhoudsproduct. Zo worden de levensduur en uitstraling van de vloer een niveau hoger getild!

Parket schuren en hardwax
Wanneer mijn parket laten hard-waxen?

• Uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• U kleurverschil wil weg werken

• Uw vloer opgeknapt dient te worden

• U een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• U minder stof wil verzamelen op uw vloer

Het parket schuren als basis voor hardwax

Natuurlijk is hardwax nog maar één deel van het werk om uw vloer in goede conditie houden. Voor de wax kan aangebracht worden, is het belangrijk het parket te schuren. Op die manier kan op een effen oppervlak gewerkt worden, en gaat het resultaat veel langer mee. Ook uw parket schuren biedt tal van voordelen, en een overzicht daarop is dan ook belangrijk:

1. De vloer oogt weer egaal en nieuw

Het spreekt voor zich dat de vloer er na het schuren weer als nieuw zal uitzien. Oneffenheden en kleine beschadigingen worden efficient weggewerkt, en garanderen dat het effect van de hard wax nog beter zal zijn.

2. De vloer gaat langer mee

Alleen al door de vloer te schuren, zal deze langer meegaan. Als er geen oneffenheden of uitstekende deeltjes meer zijn, dan zullen zich ook minder snel andere problemen voordoen. En dat komt uw portemonnee natuurlijk alleen maar goed uit!

3. Het parket is eenvoudiger te onderhouden

Tenslotte zorgt het schuren van het parket ervoor dat u dit eenvoudiger en sneller kunt reinigen en onderhouden. Zeker als u een hardwax laag laat leggen, is de vloer nog beter bestand tegen vuil en schade!

Het belang van een deskundige aanpak

Zowel parket schuren als hardwax zijn behandelingen die misschien eenvoudig lijken, maar het niet zijn. Parket Schuren Hilversum heeft als specialist al ruim 30 jaar ervaring, en geeft u de mogelijkheid beroep te doen op wel 15 parketteurs, die parket schuren en hardwax voor u tot een goed einde brengen!

De beste behandelingsmethodes voor parket vloer onderhoud

Het spreekt voor zich dat er bij het onderhoud van een parket heel wat komt kijken. Gewoon de vloer dweilen volstaat niet als u er echt het beste uit wilt halen. Zeker als de vloer dagelijks gebruikt wordt en dus kwetsbaarder is voor schade en slijtage, is het belangrijk een professionele behandeling te laten doorvoeren.

Vloer onderhoud komt in uiteenlopende vormen. Hoe dan ook gaat het bij een specialist altijd om een professionele aanpak met een betrouwbaar en mooi resultaat. Een van de beste methodes om uw vloer in goede conditie te houden is parket schuren en hardwax. Wat dit precies inhoudt, en wat de voordelen ervan zijn, ziet u ongetwijfeld graag beantwoord!

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button