Parket schuren Blaricum dé Parketschuurspecialist

Parket schuren Blaricum staat zeven dagen in de week voor u klaar. Ziet uw parketvloer er niet meer zo mooi uit als voorheen? Dan kunt u de uitstraling van de vloer verbeteren door uw parket te laten schuren en vervolgens te laten lakken. Parket Schuren Blaricum kan dit nauwkeurig, snel én voor een aantrekkelijk tarief voor u doen. Door de jaren heen hebben wij al veel mensen blij gemaakt door hun oude parketvloer een grote beurt te geven. Ook uw vloer kunnen wij een echte make-over geven, voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom uw parket laten schuren?

U kunt verschillende redenen hebben om uw parket te laten schuren. Ten eerste kunt u uw vloer laten schuren door Parket Schuren Blaricum als er krassen en deukjes in de parketvloer zitten. Door uw vloer te laten schuren, verdwijnen deze kleine beschadigingen als sneeuw voor de zon. Na ons bezoek heeft u weer jaren plezier van uw parketvloer, die er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Daarnaast kunt u ook investeren in parket schuren Blaricum als de vloer kleine kleurverschillen heeft, bijvoorbeeld door blootstelling aan het felle licht van de zon. Zelfs grote kleurverschillen in de vloer kunnen wij verhelpen door deze te schuren en vervolgens netjes te lakken. En wilt u de uitstraling van uw parketvloer veranderen, bijvoorbeeld door de vloer een hele andere kleur te geven? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Met parket schuren Blaricum kunt u namelijk ook de uitstraling van de vloer veranderen, bijvoorbeeld door deze iets donkerder of juist iets lichter te maken.

Tot slot kunt u uw vloer ook laten schuren bij waterschade of als u uw houten vloer uit wil breiden. Wat u ook wil bereiken met parket schuren: wij komen graag bij u langs.

parket schuren Blaricum
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Uw parket stofvrij laten schuren

Parket Schuren Hilversum is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van uw parketvloer. Dit betekent dat er geen stof vrij komt als u uw parketvloer door onze parketteurs laat schuren. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, want dit betekent dat u na ons bezoek niet in een flinke laag stof zit. Als onze parketteurs langs zijn geweest, ziet uw vloer er direct zo goed als nieuw uit en hoeft u niet uw gehele woning stofvrij te maken. Laat uw vloer stofvrij schuren door parket schuren Blaricum en ga voor een schoon huis of bedrijfspand bij oplevering van uw vloer.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Wat u ook kiest, wij van parketschurenhilversum.nl staan voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in Hilversum en t’ Gooi en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Waarom Parket Schuren Hilversum?

Parket Schuren Hilversum heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij iedere parketvloer op hoog niveau schuren. Wij zijn zo overtuigd van onze expertise, dat u bij ons altijd een garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden. Ziet uw vloer er niet geheel naar wens uit na het parket schuren, dan lossen wij dit direct voor u op.

U kunt Parket Schuren Hilversum niet alleen op doordeweekse dagen inhuren, maar ook in het weekend. Komt dit beter uit in uw drukke planning, dan vinden wij het absoluut geen probleem om in het weekend langs te komen. We kunnen zelfs in de nacht komen werken, zodat u overdag weer gewoon over de vloer kunt lopen.

Een offerte aanvragen voor parket schuren Blaricum

Bent u benieuwd wat u moet investeren om uw parketvloer in Blaricum door onze ervaren parketteurs te laten schuren? Dan kunt u geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aanvragen voor parket schuren Blaricum. Door een offerte aan te vragen, heeft u direct inzicht in de kosten van onze dienstverlening.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken wij graag nog op de korte termijn een afspraak voor parket schuren Blaricum. We komen bij u langs op een moment dat voor u uitkomt, doordeweeks, in het weekend of zelfs in de nacht.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

 

Betaling na oplevering

 

Garantie op geleverd werk

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button