Parket Schuren Weesp met 30 jaar ervaring

Parket schuren Weesp. Niets is zo aangenaam als een kwalitatieve vloer die daarbij ook nog eens een stijlvolle uitstraling heeft, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf! Het onderhouden van een vloer is een van de belangrijkste aspecten om een sfeervolle, duurzame en comfortabele vloer te creëren. De hulp van een specialist bij deze opdracht mag niet onderschat worden.

Als u uw vloer er weer als nieuw wilt doen uitzien, dan is het hoe dan ook belangrijk eerst te weten wat er precies moet gebeuren. Vaak denken mensen dat dit een eenvodige opdracht is die in een kwestie van uren gedaan kan worden. Het tegendeel is waar!

Een gespecialiseerd parketteur beseft dat er méér bij komt kijken dan dat, en bewijst dat door nauwkeurig en op professionele wijze te werk te gaan. Woont u in Weesp en wilt u uw parket laten schuren? Dan is een team van ervaren parketteurs precies waar u beroep op moet doen!

parket schuren Weesp
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Parket schuren Weesp

Parket schuren Weesp gebeurt het best op basis van een gegrond stappenplan, afhankelijk van de situatie. Factoren zoals de omvang van de vloer, de ouderdom, het materiaal waaruit deze bestaat en uw persoonlijke wensen, spelen allemaal een grote rol bij het onderhouden van uw parket.

Zo zal een visgraat vloer anders geschuurd moeten worden dan een parket dat uit recht onderdelen bestaat. Ook gaat het onderhouden van een gewone houten vloer er anders aan toe dan dat bij een laminaat vloer het geval is. Hoe dan ook kan een specialist u kwaliteit garanderen en een duurzaam resultaat! Parket schuren Weesp is u graag van dienst

Hoe wordt parket schuren Weesp nu precies gedaan?

– Eerst en vooral wordt de vloer geïnspecteerd. Hierbij kijkt de specialist naar de kwaliteit en conditie van de vloer, en onderzoekt hij waar de beschadigingen of oneffenheden zich precies vinden. Dit is immers van groot belang om bij de volgende stap het juiste materiaal te gebruiken.

– Zodra de parketteur een duidelijk beeld heeft van wat er moet gebeuren, gaat hij met een speciale schuurmachine te werk. Afhankelijk van de omvang van de schade of slijtage en het soort materiaal waaruit de vloer bestaat, zal een andere machine gebruikt moeten worden. Kleinere oneffenheden worden weggeschuurd met een fijner apparaat, terwijl voor grote schade dan weer een sterkere machine gebruikt wordt.

– De werken kunnen enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van de omvang van de schade en de oppervlakte van de vloer. Na afloop inspecteert de parketteur de vloer nogmaals, en geeft u eventueel advies over een volgende behandeling! Voor meer informatie kunt u zich ook inlezen op de homepagina van parket schuren Hilversum.

Parket schuren Weesp, zeker geen koud kunstje

Natuurlijk kunt u zelf ook heel wat doen om uw vloer in goede conditie te houden – maar voor taken zoals het parket schuren doet u best beroep op een echte professional. Waarom is dat nu zo?

– Een specialist beschikt over alle nodige kennis over vloeren, alsook het inzicht om deze juist te beoordelen en dus ook te behandelen.

– Goed werk is niet mogelijk zonder goed materiaal, en ook dat onderscheidt een ware specialist. Zo maakt een gespecialiseerd team enkel gebruik van het beste schuurmateriaal, teneinde een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken.

– Ten slotte kunt u bij een ervaren parketteur altijd terecht voor informatie over uw vloer, wat u kunt doen om deze langer in goede conditie te houden en wat u het beste vermijdt. Allemaal zaken die uiteindelijk een grote invloed hebben op de kwaliteit van het parket!

Parket schuren Weesp is ongetwijfeld een taak die een deskundige hand vereist, en dat biedt een ervaren team van parketteurs dan ook. Wilt u méér halen uit parket schuren Weesp, aarzel dan niet en vetrouw op een professionele aanpak!

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

Garantie op geleverd werk

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button