PARKET SCHUREN

Parket schuren Hilversum adviseert u graag over de mogelijk omtrent parket schuren in uw woning of bedrijf

Parket schuren

Professioneel parket schuren door een parketbedrijf uit Hilversum? Als u stijl, uitstraling, duurzaamheid en gezelligheid hoog in het vaandel draagt, dan is kiezen voor een parketvloer vanzelfsprekend. Steeds meer woningen, en zelfs bedrijven, kiezen voor een warme parketvloer die perfect op de inrichting is afgestemd, zodat een prachtig, kwalitatief en warm geheel bekomen wordt.

Een parketvloer kopen brengt natuurlijk ook enige verantwoordelijkheid met zich mee. Als u immers nog lang en goed van de kwaliteit en het comfort van een dergelijke vloer wil kunnen genieten, dan is het belangrijk daar genoeg aandacht aan te besteden.

Met andere woorden, de vloer onderhouden is van essentieel belang om deze langer te doen meegaan, mooier te houden, en dus ook heel wat geld en tijd te besparen op de lange termijn. Parketschurenhilversum.nl is daar dé expert voor, en garandeert altijd een prachtig resultaat!

Vrijblijvende vloerinspectie

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en hardwaxen of laat uw parket schuren en lakken. Wat u ook kiest, wij van parketschurenhilversum.nl staan voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in Hilversum en t’ Gooi en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Parket schuren door een specialist

Een van de beste manieren om uw vloer in topconditie te houden is door deze te laten schuren. Een parketvloer schuren is, hoewel het misschien eenvoudig mag klinken, een delicate zaak die heel wat kennis, ervaring en geduld vereist. Beroep doen op een specialist die het voor u kan doen, is dan ook een goede manier om een duurzaam en mooi resultaat te bekomen, en problemen met de betrouwbaarheid of veiligheid van de vloer te vermijden.

Wanneer is het nodig uw parketvloer te schuren?

Voor u immers effectief de hulp in roept van een professional, moet u weten welke problemen het schuren van de vloer zoal kan oplossen:

 • Deuken en krassen in de parketvloer, of beschadiging ten gevolge van meubilair
 • Duidelijke kleurverschillen op de vloer, ten gevolge van zonlicht of andere invloeden
 • Waterschade aan de vloer, door langdurige blootstelling aan vocht of kapotte leidingen
 • Als u uw vloer laat uitbreiden is het schuren van parket een goede manier om oneffenheden te voorkomen en er een mooi geheel van te maken

Parket Schuren voor een onderhoudsarme vloer

Als u uw vloer onderhoudsarm wilt maken, dan is schuren een must. Hoe minder krassen en oneffenheden zich immers in de vloer bevinden, hoe sneller en gemakkelijker u de vloer op regelmatige basis kunt schoonmaken en onderhouden. Zodra u vermoedt dat uw vloer beschadigd is of aan een onderhoudsbeurt toe is, loont het zich om contact op te nemen met een specialist die het voor u kan schuren en oliën of lakken. Op die manier kunt u niet enkel al bestaande problemen grotendeels verhelpen, maar wordt het risico op verdere beschadiging ook nog eens vele malen kleiner!

Stofvrij schuren

De parketvloer schuren is natuurlijk een ding, maar wat doet u nu met al dat stof? Vaak vraagt een parket schuren meer werk dan men denkt, omdat er ook heel wat voorbereiding op opkuis voor nodig zijn. Gelukkig bestaat er een manier om hier wat tijd te besparen, en wel door stofvrij te schuren.

Bij een parketvloer schuren komen immers veel stof, gruis en houtrestjes vrij, die naderhand natuurlijk weggeruimd moeten worden. Maar ook de algemene uitstraling van de vloer kan door achterblijvend stof bedreigd worden, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wilt u van het parket schuren een efficiënt, snel werk maken? Doe dan beroep op een specialist die stofvrij kan schuren, zodat u nog sneller kunt genieten van het resultaat!

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)35 2031 670 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Het parket schuren en wat erbij komt kijken

Eigenlijk is het parket schuren op zich een eenvoudige zaak, althans in theorie. Er moet hoe dan ook gewerkt worden volgens een bepaald stappenplan, teneinde een egaal, mooi en professioneel resultaat te verkrijgen. Dat is dan ook waarom u dit werk best aan een specialist overlaat. Deze beschikt zowel over de nodige kennis als het beste apparatuur om uw vloer binnen de kortste keren weer als nieuw te maken!

Bij een parket schuren begint men hoe dan ook met een grove schuurmachine, waarmee men de grote oneffenheden wegwerkt. Daarna gaat men steeds kleiner en gedetailleerder te werken, tot uiteindelijk ook de hoekjes van het parket bewerkt worden. Deze afwerking kan dan misschien niet zo belangrijk lijken, toch speelt het een grote rol bij het uiteindelijk resultaat dat wordt bereikt!

parket schuren

Uw houten vloer schuren en lakken

Naast het parket schuren bestaan er natuurlijk ook nog andere manieren om deze te onderhouden. Zo is uw houten vloer schuren en lakken een goede manier om deze nog extra te beschermen tegen invloeden van buitenaf, vuil, vlekken, enzovoort. Daarbij zorgt een laklaag ervoor dat de vloer er mooier uitziet en ook langer meegaat. Of u nu kiest voor een lak met een matte uitstraling in een klassieke inrichting, of parket met een glanzende lak in een klassieke woning, de mogelijkheden zijn oneindig en bieden hoe dan ook een optimale bescherming van de vloer. Het parket schuren en lakken is dan wel een delicaat werk dat een professionele aanpak vereist, het resultaat is een duurzame vloer die er als nieuw uitziet!

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button