Parket schuren Vinkeveen specialist met 30 jaar ervaring

Parket schuren Vinkeveen. De vloer vormt de basis van de woning, zowel op het vlak van comfort als duurzaamheid en uitstraling. Het is dan ook maar normaal dat u heel wat aandacht en tijd besteedt aan het onderhouden ervan! Een specialist kan dit voor u doen, en garandeert op die manier een uitstekend resultaat!

Parket schuren Vinkeveen is de ideale professional als u de kwaliteit en look van uw vloer een niveau hoger wilt tillen. Zeker als het parket veel last heeft van oneffenheden, schade en verkleuringen, is de aanpak van een professional onmisbaar. Wat dit precies inhoudt en hoe u er het beste uit haalt, zijn vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

parket schuren Vinkeveen
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Houten vloer schuren

Een oneffen vloer die er oud uitziet, ongemakkelijk is om over te lopen én gewoon steeds meer aan het aftakelen is, is geen pretje voor wie wooncomfort belangrijk vindt. Behoort u tot die groep mensen, dan is uw parket laten schuren een van de beste maatregelen die u kunt treffen.

Parket schuren Vinkeveen gaat doorgaans volgens bepaalde stappen te werk; eerst wordt de vloer uitvoerig geanalyseerd, waarbij de specialist onderzoekt waar de schade en oneffenheden zich bevinden en hoe ernstig deze zijn.

Daarna gaat de expert aan de slag met een professionele schuurmachine, waarmee deze oneffen deeltjes en uitstekende splinters nauwkeurig worden verwijderd. De specialist werkt van groot naar klein, teneinde ook de minder opvallende schade en oneffenheden weg te werken. Parket schuren Vinkeveen is dan de juiste partner hiervoor.

Ten slotte voert de expert een bijkomende behandeling uit, zoals oliën, lakken, waxen of reinigen. Dit hangt volledig af van de staat van de vloer, de mogelijkheden, én natuurlijk uw persoonlijke wensen!

De meerwaarde van parket schuren Hilversum

Het spreekt voor zich dat een dienst als parket schuren Hilversum veel voordelen met zich meebrengt. Maar wat houden die nu precies in? Het volgende overzicht maakt duidelijk dat het de moeite waard is om de hulp van een professional in te schakelen:

– De vloer krijgt een moderne, verzorgde uitstraling

Het schuren zorgt er eerst en vooral voor dat de vloer er gewoon als nieuw uitziet, welke stijl u ook wenst. Een effen parket is natuurlijk veel aangenamer om op te kijken en over te wandelen dan een vloer die vol putjes en oneffenheden zit!

– Het parket loop aangenamer

Zoals reeds vermeld zal een effen vloer ook veel eenvoudiger, aangenamer én veiliger zijn om over te lopen. Zeker als het gaat om een ruimte waar u vaak komt, is dit interessant. Laat u het werk door een specialist doen, dan bent u er daarbij zeker van dat het effect lange blijft!

– De vloer gaat lang mee

Dat brengt ons bij een derde voordeel van parket schuren Hilversum: de vloer gaat veel langer mee, aangezien zijn zwakke punten weggewerkt worden. Hoe minder schade er immers is, hoe kleiner het risico dat het nog erger wordt!

Parket renovatie, voor een complete behandeling

Woont u in Vinkeveen en wilt u uw vloer een niveau hoger tillen op alle vlakken? Dan is een parket renovatie onmisbaar. Het kan immers zijn dat u uw vloer wilt laten herstellen, reinigen, waxen, lakken of oliën, allemaal behandelingen die hun eigen unieke voordelen bieden. Ook daarvoor bent u bij dit team van specialisten aan het juiste adres!

Kwaliteit dankzij een gespecialiseerde, gecertificeerde parketteur

Een kwalitatieve, duurzame vloer behouden is dus een kwestie van beroep te doen op de juiste expert. Dankzij 30 jaar ervaring, de mogelijkheid om na de werkzaamheden te betalen én het feit dat uw specialist erkend is kunt u rekenen op kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op en laat uw parket een niveau hoger tillen!

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

 

Betaling na oplevering

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button