Waar kunt u het beste parket renovatie laten uitvoeren?

Bij parket renovatie denken we aan een kapotte parketvloer waarvan delen los zijn gekomen of aan beschadigde parketvloeren met gebruikerssporen. Vakkundig het parket schuren en ervoor zorgen dat het hout correct wordt afgewerkt door middel van aflakken of in de was zetten, zijn klussen voor een vakman. Bij correct parket onderhoud komt meer kijken dan de vloer zo nu en dan eens in de was zetten. Slecht onderhouden parket wordt dof en vlekkerig en zal na verloop van tijd vol gebruikerssporen zitten.

 

Donkere vlekken uit een parketvloer laten verwijderen?

 

Ziet u donkere vlekken in een parketvloer, dan kan dit door onze vakmensen hersteld worden. Het is onverstandig om dergelijke schade zelf proberen te herstellen. De houtdelen moeten perfect aansluiten en op de juiste manier worden vastgezet. Ook putten of krassen in hout, losgeraakte houtdelen, doffe versleten plekken in de laklaag en door zonlicht uitgebleekte planken, zijn een gevolg van intensief gebruik in combinatie met slecht onderhoud. We knappen elke houten vloer zodanig op dat elke vloer weer jaren mee kan.

 

Zelf uw parket schuren of door de vakman laten doen?

Hoe schuurt u een vloer als deze toe is aan renovatie? Ee parketvloer is werk voor een vakman. Bij correcte parket renovatie komt veel kijken. Een parketvloer schuren is een precies werkje waarbij veel mis kan gaan. Is de vloer eenmaal beschadigd omdat hij verkeerd werd geschuurd dan moet er eerst herstelwerk verricht worden om de vloer weer egaal te maken.

 

Wanneer is parket renovatie nodig?

 

Renovatie is nodig als een houten vloer lelijk is geworden door gebruik en/of ouderdom. Er kunnen soms ook delen van het parket los gaan zitten en deze moeten eerst vastgezet worden. Soms kunnen gedeeltes van een parketvloer helemaal los komen te liggen. Er zitten dan plankjes los die vakkundig vastgezet moeten worden, of op correcte wijze vervangen moeten worden. Koopt u een oud pand met mooie parketvloeren maar ontbreken er verschillende houten vloerdelen? We kunnen de parketvloeren dan weer repareren. Als u in de ene kamer wel parket heeft en in de andere kamer niet, dan kunnen we het parket doortrekken. We zorgen er voor dat het ook qua kleur een geheel wordt, zonder opvallende kleurverschillen in de vloeren. Een andere reden om parket te laten opknappen: vaak is de oude beschermlaag dof, of op een andere manier beschadigd. Krassen, kieren, ongelijke hoogtes, putten van hakken, deukjes en verkleuringen in het hout, zijn ook redenen om te kiezen voor parket renovatie.

Zelf uw parket renoveren of de klus uit handen geven?

De meeste mensen zijn zo verstandig om dit uit handen te geven. Is uw parketvloer er zo slecht aan toe dat u over parket renovatie denkt dan bent u bij ons aan het juiste adres. We repareren uw parketvloer zodanig dat de vloer er weer als nieuw uitziet. Parketvloeren zijn kwetsbaar. Vooral als mensen met weinig ervaring de vloer zelf gaan schuren gaat het vaak mis. Van parket renovatie moet een klusser verstand hebben. Parket Schuren Hilversum is de expert die uw vloer weer in nieuwe staat terug kan brengen.

 

Vloer repareren, stofvrij schuren en prachtig laten afwerken?

 

We leveren kwalitatief hoogstaand parket onderhoud. We hebben de expertise in huis voor alle nodige herstelreparaties van kapotte of ontbrekende voerdelen; we zijn experts in stofvrij schuren en we zorgen voor een schitterende afwerking van elke houten vloer.

Nieuw huis, oud parket?

Bent u pas verhuisd en liggen er (een of meerdere) parketvloeren in de kamers die helaas niet mooi meer zijn? Wij zullen er weer schitterende vloeren van maken. Het is jammer om een parketvloer vol gebruikerssporen steeds verder achteruit te laten gaan. Een vloer valt altijd op. Als het een lelijke vloer is, valt deze om de verkeerde reden op. Een goed onderhouden parketvloer is sfeerbepalend voor een ruimte en geeft een kamer rust.

Wat zijn de werkzaamheden bij parket renovatie

Om uw parketvloer te renoveren moet de ruimte waarin gewerkt wordt, leeg zijn. Als de vloeren van uw kantoor of bedrijf gerenoveerd moeten worden, kunnen we in overleg met u van kamer tot kamer werken maar het schuren maakt veel geluid. Eerst schuren we stofvrij uw vloer(en). Op die manier werken we alle oneffenheden weg. Uw vloer kan indien nodig ook geborsteld worden. Met borstelen worden kleinere beschadigingen blootgelegd en weggewerkt. De structuur van de nerven in het hout worden hierdoor ook weer zichtbaar waardoor uw vloer na de renovatie nog mooier zal zijn.
Afwerking van uw gerenoveerde houten vloer. Waar kiest u voor?

De afwerking van een houten vloer of parketvloer kan met lak, olie of wax. Het is vaak afhankelijk van uw voorkeur. Natuurlijk zullen wij u graag adviseren om te bepalen wat voor uw houten vloer of parketvloer de mooiste afwerkingen is en wat de voor- en nadelen zijn van olie, wax of lak. Bekijk voorbeelden van de schitterende vloeren die we al gerenoveerd hebben.

parket renovatie
Call Now Button