Parket schuren Huizen

Parket schuren Huizen door een lokale parketteur uit Hilversum. Als u een parket vloer in de woning of uw bedrijfspand heeft liggen, dan weet u vast wat de voordelen ervan zijn. Een dergelijke vloer oogt warm en toch modern, ziet er verzorgd uit en draagt dus alleen maar bij aan de uitstraling en de sfeer van de ruimte.

Natuurlijk is het belangrijk om dit zo te houden, en dat is precies waar parket schuren Huizen, en het gespecialiseerde en gecertificeerde team, bij komen kijken. Een parket renovatie is essentieel om uw vloer in goede conditie te houden, zowel op praktisch als visueel vlak. Zo kunt u er meer uit halen op de lange termijn.

Parket onderhoud laat u hoe dan ook het beste door een specialist doen. Hoewel het schuren van een vloer in theorie niet zo moeilijk kan lijken, zijn er toch goed inzicht, ervaring en kennis voor nodig om het werk juist te verrichten.

Parket schuren Huizen beseft dat, en wil u dan ook een betrouwbare, duurzame dienstverlening aanbieden die de uitstraling en de kwaliteit van uw parket vloer een niveau hoger tilt. Bekijk het aanbod en ontdek wat een specialist voor uw vloer kan doen.

Parket renovatie: het belang van parket schuren

Als u zich afvraagt waarom parket onderhoud eigenlijk zo belangrijk is, dan is hier het antwoord: parket bestaat uit natuurlijke materialen, waardoor het kwetsbaarder is voor schade en veroudering. Oneffen deeltjes, verkleuringen en nog andere beschadigingen komen de levensduur en de uitstraling van de vloer natuurlijk niet ten goede, en zullen u alleen maar geld, tijd en energie kosten.

Laat u echter regelmatig uw parketvloer schuren Huizen, dan kunt u het risico op deze schade grotendeels vermijden

 

De voordelen via de Parketteur van Huizen

1. Uitstraling

Niets zo vervelend als een vloer in uw woning of bedrijfspand die er niet effen en verzorgd uitziet. Het zal de algemene look van de ruimte negatief beïnvloeden, en moet dan ook zo snel mogelijk opgelost worden. Een specialist doet dit voor u dankzij inzicht, een professionele aanpak en het gebruik van kwalitatief Bona apparatuur. Zo bent u zeker van een vloer die er weer als nieuw uitziet!

2. Duurzaamheid

Als uw vloer er mooier en verzorgder uitziet, dan gaat deze natuurlijk ook veel langer mee. Dat is alleen maar mooi meegenomen: hoe minder vaak u uw vloer moet vervangen, hoe meer geld en zorgen u uzelf bespaart! Regelmatig onderhoud is essentieel voor een duurzame vloer, en mag dan ook niet onderschat worden.

parket schuren Huizen

Uw vloer weer als nieuw

Niet enkel de look van de vloer, maar ook de veiligheid draagt bij aan de kwaliteit ervan. Een vloer die geen uitstekende deeltjes of barsten heeft is veel veiliger, wat het wooncomfort natuurlijk alleen maar positief beïnvloedt. Laat u dit doen door een specialist, dan bent u zeker van een goed resultaat!

Een parket Schuren Huizen kan dus heel wat voor u betekenen. Een specialist inschakelen garandeert niet enkel dat de vloer er weer als nieuw uitziet, maar ook dat dit lang zo zal blijven. Een slimme zet dus als u nog lang van uw parket wilt genieten. Parket Schuren Huizen is een onderdeel van Parket Schuren Hilversum. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken via telefoon of mail.

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button