Parket Schuren Laren, ook voor groot onderhoud van uw vloer

Parketvloeren zijn duurzaam. Vaak wordt het onderhoud te lang uitgesteld. De toplaag slijt dan na een tijdje weg. Het parket wordt dof en vies. Na langdurig slecht onderhoud is de vloer toe aan een grote opknapbeurt. Als parket schuren Laren uw vloer heeft gerenoveerd, geschuurd en van een nieuwe toplaag heeft voorzien, is de vloer weer als in nieuwstaat. Als vloerdelen vervangen moeten worden, vullen we die aan. Dan schuren wij de bovenste laag van de vloer professioneel af. Op het laatst brengt ons team een nieuwe toplaag aan. Deze kan bestaan uit lak, hardwax, whitewash of olie. We adviseren vrijblijvend over de beste toplaag voor uw vloeren. Wilt u een idee krijgen hoe mooi uw vloer kan worden? Bekijk bij parket schuren en lakken gerust foto’s van vloeren van onze tevreden klanten.

Kan een kapotte parketvloer beginnen aan een tweede leven?

Elke parketvloer is een uitdaging voor parket schuren Laren. We zijn pas klaar als uw vloer weer schitterend is. Houten vloeren worden naarmate ze ouder worden mooier, mits goed onderhouden. De toplaag beschermt het hout. Als gevolg van een versleten toplaag krijgen vocht en vuil invloed op hout. De vloer wordt steeds viezer door het intrekken van vuil. Verkleuringen in hout kunnen niet alleen het gevolg zijn van ingetrokken stof, vet en straatvuil. Verbleekt hout kan het gevolg zijn van langdurig inbranden van zonlicht. Parket schuren Laren maakt na het opknappen van vloeren ook in de jaren daarna een eind aan al deze problemen. Onze onderhoudsservice komt de vloer vakkundig voor u onderhouden. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Is een vloer schuren precisiewerk?

U woont in Laren of omgeving en u zoekt parket renovatie in Laren. Wat kunt u verwachten? Elke fase van het renoveren van een parketvloer heeft invloed op het eindresultaat.

Zelf een parketvloer schuren is geen optie. Het is precisiewerk waarbij de vloer schade oploopt als iemand zonder de juiste diploma’s verkeerd te werk gaat. Een houten vloer wordt door onervaren klussers meestal fout geschuurd. Onze vakmensen zijn gecertificeerd.

Ze weten wat ze wel en niet moeten doen om uw vloer zo mooi mogelijk te maken. Krassen, deukjes en vlekken werken ze weg met kennis en ervaring.

Parket Schuren Laren

Moet u alles afplakken tegen stof? Nee, want wij schuren stofvrij

Parketschuren lakken: komt dan het hele huis of kantoor onder stof te zitten? Veel mensen maken zich zorgen over vrijkomend stof bij het schuren van een vloer. Dat is niet nodig. Vloeren schuren doen wij namelijk stofvrij. U hoeft dus niets af te plakken of af te dekken als u bij ons voor parketschuren lakken kiest. Dankzij moderne en geschikte schuurmachines en de expertise om stofvrij houten vloeren te schuren, heeft u nauwelijks last van stof. Heeft u een parketvloer die aan parket renovatie toe is of wilt u advies over een nieuwe houten vloer? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zelfs kapotte parketvloeren kunnen we herstellen. We hebben kennis en ervaring in huis om van een vergeten vloer een blikvanger te maken.

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button