Parket Schuren Laren, ook voor groot onderhoud van uw vloer

Parketvloeren zijn duurzaam. Vaak wordt het onderhoud te lang uitgesteld. De toplaag slijt dan na een tijdje weg. Het parket wordt dof en vies. Na langdurig slecht onderhoud is de vloer toe aan een grote opknapbeurt. Als parket schuren Laren uw vloer heeft gerenoveerd, geschuurd en van een nieuwe toplaag heeft voorzien, is de vloer weer als in nieuwstaat. Als vloerdelen vervangen moeten worden, vullen we die aan. Dan schuren wij de bovenste laag van de vloer professioneel af. Op het laatst brengt ons team een nieuwe toplaag aan. Deze kan bestaan uit lak, hardwax, whitewash of olie. We adviseren vrijblijvend over de beste toplaag voor uw vloeren. Wilt u een idee krijgen hoe mooi uw vloer kan worden? Bekijk bij parket schuren en lakken gerust foto’s van vloeren van onze tevreden klanten.

Kan een kapotte parketvloer beginnen aan een tweede leven?

Elke parketvloer is een uitdaging voor parket schuren Laren. We zijn pas klaar als uw vloer weer schitterend is. Houten vloeren worden naarmate ze ouder worden mooier, mits goed onderhouden. De toplaag beschermt het hout. Als gevolg van een versleten toplaag krijgen vocht en vuil invloed op hout. De vloer wordt steeds viezer door het intrekken van vuil. Verkleuringen in hout kunnen niet alleen het gevolg zijn van ingetrokken stof, vet en straatvuil. Verbleekt hout kan het gevolg zijn van langdurig inbranden van zonlicht. Parket schuren Laren maakt na het opknappen van vloeren ook in de jaren daarna een eind aan al deze problemen. Onze onderhoudsservice komt de vloer vakkundig voor u onderhouden. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Is een vloer schuren precisiewerk?

U woont in Laren of omgeving en u zoekt parket renovatie in Laren. Wat kunt u verwachten? Elke fase van het renoveren van een parketvloer heeft invloed op het eindresultaat.

Zelf een parketvloer schuren is geen optie. Het is precisiewerk waarbij de vloer schade oploopt als iemand zonder de juiste diploma’s verkeerd te werk gaat. Een houten vloer wordt door onervaren klussers meestal fout geschuurd. Onze vakmensen zijn gecertificeerd.

Ze weten wat ze wel en niet moeten doen om uw vloer zo mooi mogelijk te maken. Krassen, deukjes en vlekken werken ze weg met kennis en ervaring.

Parket Schuren Laren

Moet u alles afplakken tegen stof? Nee, want wij schuren stofvrij

Parketschuren lakken: komt dan het hele huis of kantoor onder stof te zitten? Veel mensen maken zich zorgen over vrijkomend stof bij het schuren van een vloer. Dat is niet nodig. Vloeren schuren doen wij namelijk stofvrij. U hoeft dus niets af te plakken of af te dekken als u bij ons voor parketschuren lakken kiest. Dankzij moderne en geschikte schuurmachines en de expertise om stofvrij houten vloeren te schuren, heeft u nauwelijks last van stof. Heeft u een parketvloer die aan parket renovatie toe is of wilt u advies over een nieuwe houten vloer? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zelfs kapotte parketvloeren kunnen we herstellen. We hebben kennis en ervaring in huis om van een vergeten vloer een blikvanger te maken.

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km. Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

PSA

Call Now ButtonScroll Up