Parket Schuren Loosdrecht dé lokale parketschuurspecialist

Parket schuren Loosdrecht. Als uw parketvloer er niet meer zo mooi uit ziet, betekent dit niet dat u uw vloer moet vervangen. U kunt uw vloer namelijk ook een grote beurt geven. Door te investeren in parket schuren Loosdrecht ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u hier veel geld aan uit hoeft te geven.

Parket Schuren Hilversum is al jaren gespecialiseerd in het schuren, lakken en oliën van verschillende soorten parketvloeren. Ook uw vloer kunnen wij – voor een kleine investering – een grote beurt geven. Na ons bezoek ziet uw parketvloer er weer zo goed als nieuw uit, vele jaren lang.

parket schuren Loosdrecht
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Parket schuren Loosdrecht: wanneer is het nodig?

U kunt diverse redenen hebben om uw parketvloer te laten schuren door Parket Schuren Loosdrecht. Ten eerste kunt u uw vloer laten schuren als het parket beschadigd is. Zitten er kleine deukjes en/of krassen in de vloer, dan hebben wij dit in een mum van tijd opgelost. Door de vloer te schuren en eventueel nog te lakken en/of te oliën, ziet u niets meer van deze beschadigingen. Zelfs diepe deukjes en/of krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Daarnaast kunt u ook uw vloer laten schuren bij kleurverschillen door zonlicht of waterschade. Zelfs grote kleurverschillen en grote beschadigingen door wateroverlast kunnen wij verhelpen.

En bent u niet meer tevreden over uw parketvloer, maar vindt u het zonde een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan kunt u uw vloer ook laten schuren. Door de vloer te laten schuren en vervolgens in een andere kleur te laten lakken, ziet de parketvloer er heel anders uit. U krijgt in feite een nieuwe vloer, maar dan zonder een grote investering te doen.

Parket schuren Loosdrecht door een ervaren expert

Het is belangrijk uw parketvloer door een ervaren en betrouwbare expert te laten schuren. Alleen als u met een ervaren en betrouwbare vloerexpert in zee gaat, heeft u de garantie op een prachtig resultaat.

Parket Schuren Hilversum heeft al meer dan 30 jaar ervaring met parket schuren Loosdrecht. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij iedere parketvloer prachtig opschuren. Daarom durven wij zelfs een garantie op al onze werkzaamheden te geven. Bent u niet tevreden met het eindresultaat? Dan komen wij gewoon nog een keer bij u langs om uw vloer te schuren en/of te oliën. Dit doen we tot u honderd procent tevreden bent met onze dienstverlening.

Ook goed om te weten: wij maken graag op de korte termijn tijd vrij in onze agenda om uw parketvloer te schuren. Wilt u niet langer wachten om uw vloer een grote beurt te geven, dan is dit bij Parket Schuren Hilversum gelukkig niet nodig.

De kosten van parket schuren Loosdrecht

De kosten die u moet betalen voor het schuren en oliën van uw parketvloer, zijn afhankelijk van enkele factoren. Denk hierbij aan het oppervlak van uw parketvloer, maar ook aan de staat van de vloer. Wel weet u bij Parket Schuren Loosdrecht dat u nooit te veel betaalt voor onze dienstverlening. Wij werken namelijk altijd voor een realistisch en aantrekkelijk tarief.

Binnen 2 minuten een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet investeren om uw parket laten schuren en oliën door Parket Schuren Loosdrecht? Dan kunt u binnen 2 minuten een complete offerte aanvragen. Door een offerte aan te vragen, krijgt u direct inzicht in de kosten van onze dienstverlening.

Uiteraard is het aanvragen van een offerte niet alleen gratis, maar ook geheel vrijblijvend. Meer weten over Parket Schuren? Neem dan gerust contact met ons op.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

 

Betaling na oplevering

 

Garantie op geleverd werk

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button