Parket schuren Eemnes

Een parket voegt ongetwijfeld waarde toe aan het interieur, of het nu gaat om een bedrijf of om een woning. Heel wat particulier en bedrijven kiezen voor een dergelijke vloer, juist omdat er zoveel voordelen bij komen kijken. Zo past een dergelijke vloer in een traditionele, klassieke inrichting, maar evengoed in een moderne woning of bedrijf.

Als u een parketvloer koopt, dan weet u waarschijnlijk ook dat het erg belangrijk is dat deze goed onderhouden wordt. Een professional is hiervoor de ideale persoon, en zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft. Parket schuren Eemnes is de dienst voor het onderhouden van uw vloer, en garandeert resultaten die zowel kwalitatief als duurzaam zijn. Wat houden parket onderhoud en renovatie nu precies in? Waarom is het zo belangrijk dit door een specialist voor parket schuren Eemnes te laten doen? Het volgende overzicht geeft een antwoord.

Parket renovatie, een delicate en belangrijke zaak

Hoewel het schuren van een parket misschien niet zo’n moeilijke opdracht lijkt te zijn, komt er toch heel wat bij kijken. Parket renovatie is eigenlijk een overkoepelende term voor alle werkzaamheden die de vloer in goede conditie houden:

1. Het parket schuren

Het schuren van een parket heeft werkt oneffenheden en beschadigingen aan de vloer weg. Deze kunnen ontstaan door ouderdom en slijtage, maar ook externe invloeden, zoals de val van een meubel, kan dit veroorzaken. Een professional schuurt de vloer met kwalitatief materiaal en een deskundige aanpak, zodat een egaal en mooi resultaat bereikt wordt!

 

Parket Schuren Eemnes
2. Het parket oliën en/of waxen

De meeste parketvloeren zijn tegenwoordig afgewerkt met een olie- of waslaag, die verschillende doeleinden heeft. Eerst en vooral is dit belangrijk om de vloer tegen beschadiging te beschermen. Daarbij zorgt de laag ervoor dat het parket er mooier en nieuwer uitziet. Laat u dit door een deskundige doen, dan bent u zeker van een prachtig en langdurig resultaat.

Parket onderhoud is dus een opdracht met verschillende luiken en aanpakken, die allemaal hun unieke effect hebben op de uitstraling en de kwaliteit van de vloer. Hoe dan ook is parket schuren de eerste stap die gezet moet worden om de vloer een nieuwe, unieke look te geven. En dat is waar een professional voor kan zorgen.

Parket schuren Eemnes en wat een professional allemaal kan bieden

Het is dus duidelijk dat het parket schuren Eemnes van groot belang is om zowel de duurzaamheid als de kwaliteit en look van de vloer een niveau hoger te tillen. Wat zijn nu de voordelen van beroep doen op een specialist?

1. Een nauwkeurige aanpak

Het schuren van een vloer is altijd een delicate zaak waar heel wat precisie, inzicht en geduld voor nodig zijn. Een specialist beschikt daarover, en brengt het werk dan ook tot een goed einde.

2. Het beste gereedschap

Natuurlijk kan enkel een topresultaat bereikt worden als men gebruik maakt van kwalitatief materiaal. Een specialist gebruikt de allerbeste schuurmachines, oliën en andere onderhoudsgereedschappen om uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw te doen uitzien!

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button