Parket schuren Bussum

Een parketvloer is een van de beste investeringen om zowel uitstraling als kwaliteit aan uw woning toe te voegen. Steeds meer huishoudens kiezen dan ook voor een dergelijke vloer. De natuurlijke, houten uitstraling, in combinatie met een modern en strak uiterlijk maken een houten vloer de mooist uitkomst. Een houten vloer geeft het mooiste resultaat voor zowel klassiek ingerichte als moderne woningen.

Maar een parketvloer is ook een hele verantwoordelijkheid. Zo is het belangrijk dat u deze regelmatig laat onderhouden, teneinde problemen en beschadiging op de lange termijn te vermijden. Parket onderhoud draagt zo niet enkel bij aan e uitstraling en de kwaliteit van de vloer, maar ook de levensduur.

Specialist parket schuren Bussum nu voor u betekenen, en wat houdt parket onderhoud zoal in? Dergelijke vragen verdienen een duidelijk antwoord als u het beste uit uw parket wilt halen. Voor meer informatie over wat een specialist voor u kan betekenen. Bekijk het aanbod en voor u het weet beschikt uw woning weer over een prachtige, verzorgde parket vloer.

Parket schuren Bussum, en wat het inhoudt

Hoewel veel mensen denken dat het schuren van een parket een eenvoudige opdracht is, is niets minder waar. Parket renovatie is immers een taak die een professionele hand, inzicht en de juiste materialen en gereedschappen vereist om tot een goed eind te brengen. Een expert beschikt daarover, en is dan ook een essentiële factor bij het bereiken van een mooie, effen en verzorgde vloer. Parket Schuren Bussum is onderdeel van Parker Schuren Hilversum.

Bij een parket schuren Bussum wordt de oppervlakte van de vloer op die manier geschuurd, dat oneffenheden en uitstekende deeltjes verwijderd worden. Hierdoor oogt de vloer natuurlijk veel mooier, maar hij is ook veiliger om te bewandelen en hij gaat veel langer mee.

Parket bestaat doorgaans uit een natuurlijke materie, waardoor deze sneller slijt dan bijvoorbeeld kunststof. Het is dan ook belangrijk uw parket te laten schuren door een professional, om die nog lang te kunnen gebruiken en uzelf geld te besparen op de lange termijn!

Parket Schuren Bussum

Deskundige parket renovatie, kwaliteit gegarandeerd

Het spreekt voor zich dat de vloer een van de belangrijkste onderdelen is van de woning. We wandelen er de hele dag op, en we moeten er de hele dag op kijken. Een degelijk parket onderhoud is dan ook onmisbaar als u zowel de uitstraling als het comfort van de woning in topconditie wilt houden.

Een parket specialist garandeert dat dat kan. Dankzij een professionele aanpak, een deskundig inzicht en het gebruik van de allerbeste gereedschappen. Het resultaat is een vloer die er weer als nieuw uitziet, langer meegaat en egaler is. Hierdoor bespaart u op de lange termijn dan ook heel wat geld en zorgen.

Parket schuren Bussum werkt voor alle opdrachten met Bona apparatuur en producten van topkwaliteit. Hierdoor u dus altijd zeker kunt zijn van een al even kwalitatief resultaat. Bij een parket renovatie is het doel om de vloer weer zo goed als mogelijk in zijn nieuwe staat te krijgen. En dat is precies waar het gespecialiseerde en gecertificeerde team van parket schuren Bussum voor zorgt.

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button