Uw partner voor professioneel het parket schuren Loenen aan de Vecht

Parket schuren Loenen aan de Vecht. Een parketvloer is ideaal in veel verschillende woningen. Hij staat prachtig in zowel oude als nieuwe huizen en is daarnaast zeer praktisch. Doordat u met de keuze voor parket zorgt voor een schitterende egale vloer is hij uiterst gemakkelijk schoon te houden. Natuurlijk wordt er in uw woning echt geleefd, waardoor uw vloer na verloop van tijd vaak toch wel wat slijtage of beschadigingen begint te vertonen. Denk bijvoorbeeld aan uw kinderen die met hun speelgoed net iets te hardhandig op de parketvloer spelen of hakschoenen van uzelf of vrienden die kleine putjes in de vloer achterlaten. Ziet u ook beschadigingen of oneffenheden wanneer u naar uw parket kijkt? Dan is het tijd om te kiezen voor: Parket schuren Loenen aan de Vecht.

parket schuren Loenen aan de Vecht
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Wat houdt het schuren van mijn parketvloer in?

Kiest u voor parket schuren Loenen aan de Vecht dan komen onze ervaren parketteurs bij u langs. Eerst maken ze een inventarisatie van de huidige staat van het parket en vernemen ze graag van u wat uw exacte wensen zijn. Vervolgens gaan ze aan de slag en schuren ze uw parketvloer in meerdere fases, waarbij van grof naar steeds fijner schuren gewerkt wordt. Veel van onze klanten vinden ronddartelend stof bij het schuren erg onprettig. Dit snappen we natuurlijk en daarom kunt u ook kiezen voor stofvrij schuren. Bij deze optie wordt het vrijkomende stof onmiddellijk opgezogen door een speciale afzuigunit. Voor informatie kunt u dan terecht op de home pagina: Parket Schuren Hilversum.

Kies voor de prachtige optie van uw parket schuren en lakken

Is uw parket netjes geschuurd, dan voorzien onze parketteurs hem vanzelfsprekend met een fraaie beschermende laag. Vaak wordt dit met lak gedaan. De lak van hoge kwaliteit wordt in meerdere lagen aangebracht en vervolgens gepolijst, zodat een prachtig resultaat wordt bereikt. Wilt u na het parket schuren Loenen aan de Vecht de vloer ook gelakt hebben? Dan heeft u wat betreft de soorten lak een aantal verschillende keuzes. Wellicht kiest u het liefst voor een uiterst glanzend gelakte vloer of houdt u juist meer van een mat gelakte vloer. Natuurlijk is tussen deze twee uitersten een ruim scala aan keuzes mogelijk. Geef simpelweg de door u gewenste parket finish aan en onze parketteurs maken het voor u gereed. Voor mee informatie bekijk de parket schuren en lakken pagina op onze web-site.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Wat u ook kiest, wij van parketschurenhilversum.nl staan voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in Hilversum en t’ Gooi en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Toch liever een andere afwerking na het schuren? Ook dat kan!

Het lakken van een zojuist geschuurde parketvloer is een zeer populaire afwerking, maar uiteraard is er nog meer mogelijk. Uw voorkeur is altijd leidend en we staan dan ook zeker klaar voor uw eigen inbreng. Mooie andere soorten afwerking zijn het parket schuren en waxen, het parket schuren en oliën en het parket schuren en white washen. Wilt u weten of de parket finish van uw voorkeur past bij uw type parketvloer? Leg het dan gerust voor aan onze parketteurs. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies wat er allemaal mogelijk is en wat het mooist zal staan in uw woning.

Waarom kan ik niet gewoon zelf mijn parket schuren Loenen aan de Vecht?

We krijgen deze vraag geregeld te horen en kunnen ons zeker voorstellen waarom mensen dit willen weten. Zou u er voor kiezen om het parket schuren Loenen aan de Vecht zelf te doen, dan bespaart dat u op zeer korte termijn misschien wat geld. U huurt immers voor een dagdeel een schuurmachine gaat aan de slag. Vervolgens komt u er toch achter dat de gehuurde machine niet goed afgesteld kan worden, waardoor uw vloer er alleen maar op achteruit gaat. Wilt u dit nu voorkomen, kies dan voor ervaren en deskundige parketteurs. Zij weten precies wat ze moeten doen om uw parket te schuren en weer in de beste conditie te krijgen.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

Garantie op geleverd werk

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km. Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

PSA

Call Now ButtonScroll Up