Uw partner voor professioneel het parket schuren Loenen aan de Vecht

Parket schuren Loenen aan de Vecht. Een parketvloer is ideaal in veel verschillende woningen. Hij staat prachtig in zowel oude als nieuwe huizen en is daarnaast zeer praktisch. Doordat u met de keuze voor parket zorgt voor een schitterende egale vloer is hij uiterst gemakkelijk schoon te houden. Natuurlijk wordt er in uw woning echt geleefd, waardoor uw vloer na verloop van tijd vaak toch wel wat slijtage of beschadigingen begint te vertonen. Denk bijvoorbeeld aan uw kinderen die met hun speelgoed net iets te hardhandig op de parketvloer spelen of hakschoenen van uzelf of vrienden die kleine putjes in de vloer achterlaten. Ziet u ook beschadigingen of oneffenheden wanneer u naar uw parket kijkt? Dan is het tijd om te kiezen voor: Parket schuren Loenen aan de Vecht.

parket schuren Loenen aan de Vecht
Wanneer mijn parket behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Wat houdt het schuren van mijn parketvloer in?

Kiest u voor parket schuren Loenen aan de Vecht dan komen onze ervaren parketteurs bij u langs. Eerst maken ze een inventarisatie van de huidige staat van het parket en vernemen ze graag van u wat uw exacte wensen zijn. Vervolgens gaan ze aan de slag en schuren ze uw parketvloer in meerdere fases, waarbij van grof naar steeds fijner schuren gewerkt wordt. Veel van onze klanten vinden ronddartelend stof bij het schuren erg onprettig. Dit snappen we natuurlijk en daarom kunt u ook kiezen voor stofvrij schuren. Bij deze optie wordt het vrijkomende stof onmiddellijk opgezogen door een speciale afzuigunit. Voor informatie kunt u dan terecht op de home pagina: Parket Schuren Hilversum.

Kies voor de prachtige optie van uw parket schuren en lakken

Is uw parket netjes geschuurd, dan voorzien onze parketteurs hem vanzelfsprekend met een fraaie beschermende laag. Vaak wordt dit met lak gedaan. De lak van hoge kwaliteit wordt in meerdere lagen aangebracht en vervolgens gepolijst, zodat een prachtig resultaat wordt bereikt. Wilt u na het parket schuren Loenen aan de Vecht de vloer ook gelakt hebben? Dan heeft u wat betreft de soorten lak een aantal verschillende keuzes. Wellicht kiest u het liefst voor een uiterst glanzend gelakte vloer of houdt u juist meer van een mat gelakte vloer. Natuurlijk is tussen deze twee uitersten een ruim scala aan keuzes mogelijk. Geef simpelweg de door u gewenste parket finish aan en onze parketteurs maken het voor u gereed. Voor mee informatie bekijk de parket schuren en lakken pagina op onze web-site.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Wat u ook kiest, wij van parketschurenhilversum.nl staan voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in Hilversum en t’ Gooi en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Toch liever een andere afwerking na het schuren? Ook dat kan!

Het lakken van een zojuist geschuurde parketvloer is een zeer populaire afwerking, maar uiteraard is er nog meer mogelijk. Uw voorkeur is altijd leidend en we staan dan ook zeker klaar voor uw eigen inbreng. Mooie andere soorten afwerking zijn het parket schuren en waxen, het parket schuren en oliën en het parket schuren en white washen. Wilt u weten of de parket finish van uw voorkeur past bij uw type parketvloer? Leg het dan gerust voor aan onze parketteurs. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies wat er allemaal mogelijk is en wat het mooist zal staan in uw woning.

Waarom kan ik niet gewoon zelf mijn parket schuren Loenen aan de Vecht?

We krijgen deze vraag geregeld te horen en kunnen ons zeker voorstellen waarom mensen dit willen weten. Zou u er voor kiezen om het parket schuren Loenen aan de Vecht zelf te doen, dan bespaart dat u op zeer korte termijn misschien wat geld. U huurt immers voor een dagdeel een schuurmachine gaat aan de slag. Vervolgens komt u er toch achter dat de gehuurde machine niet goed afgesteld kan worden, waardoor uw vloer er alleen maar op achteruit gaat. Wilt u dit nu voorkomen, kies dan voor ervaren en deskundige parketteurs. Zij weten precies wat ze moeten doen om uw parket te schuren en weer in de beste conditie te krijgen.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

Garantie op geleverd werk

 

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Twijfelt u nog ergens over?
Veelgestelde vragen
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang van te voren kan ik mijn parket renovatie het beste inplannen?

  Ons team bestaat uit 6 parkketteurs in eigen dienst waardoor wij ruime capaciteit hebben in het schuren van parketvloeren. Wel raden wij aan waneer u zeker wilt zijn van een specifieke uitvoerdatum om ongeveer 2 maanden van te voren contact met ons op te nemen. Hierdoor hebben wij voldoende mogelijkheden in de planning om een uitvoerdatum en een vloerinspectie bij u op locatie in te plannen. Vanwege onze grote capaciteit aan parketteurs is het veelal ook op korte termijn mogelijk om uw parketvloer vakkundig te renoveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een vakkundig advies.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel kost het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer

  De kosten van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs word mede bepaald door o.a. het type slijtlaag afwerking , het aantal te schuren m2 en eventuele randafwerking zoals plinten en deklijsten.

  Ook wil het wel eens voorkomen dat de vellingkanten ook wel v-naad genoemd opnieuw schoongefreesd dienen te worden. Wij hanteren vaste schuurtarieven en daarbij kunnen dus extra kosten bijkomen zoals hierboven omschreven.

  Wij komen altijd graag eerst bij u langs op locatie voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie en advies. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen ontvangt u direct na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt onze planning het over om te zorgen dat samen met u de renovatie werkzaamheden zorgvuldig worden ingepland.

  Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met het team van Parket Schuren Hilversum! Wij zijn u graag van dienst..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe lang duurt het schuren en opnieuw behandelen van mijn parketvloer?

  De duur van het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer is mede afhankelijk van het aantal m2 van de vloer en of de vloer na het schuren in de olie word gezet of 3 maal word gelakt.

  Vloeren tot 50 m2 worden door 1 parketteur in 1 dag geschuurd. Wanneer deze word behandeld met olie is de vloer tot 50m2 in 1 dag volledig gerenoveerd.

  Wanneer uw vloer 3 maal word gelakt dan komen we op dag 2 nog terug om de vloer af te lakken, daarna gaat de 24uur droogtijd in waarna de vloer weer volledig belastbaar is.

  Wanneer het gaat om vloeren van meer dan 50m2 komen wij met 2 parketteurs en schuren en oliën wij tot 100 m2 in 1 dag en komen wij wanneer er gekozen is voor lak op dag 2 terug om de vloer af te lakken.

  Werkschema Olie

  Dag 1: schuren + olielaag
  Dag 2: droogdag
  Dag 3: 08.00 uur olielaag is droog.

  Werkschema Lak

  Dag 1: schuren + 1e lak laag.
  Dag 2: 2e en 3e laklaag.
  Dag 3: 08.00 uur laklagen zijn droog.

  Werkschema Hardwax Olie

  Dag 1: schuren + 1e hardwax laag.
  Dag 2: 2e hardwax laag.
  Dag 3: 08.00 uur hardwax lagen zijn droog.

  Wij werken altijd volgens afspraak.
  In goed overleg met u, stellen wij dan een gedetailleerde planning op zodat u precies weet waar u aan toe bent en van ons kunt verwachten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op!

Call Now Button