Stofvrij schuren met 30 jaar ervaring

Stofvrij schuren van parket wordt vaak gezien als een eenvoudige opdracht, die men gemakkelijk zelf kan doen. Hoewel u natuurlijk heel wat kunt doen om zowel de kwaliteit als de levensduur van uw parketvloer te verbeteren, doet u voor het schuren van uw parket best beroep op een professional.

Dankzij een deskundige, doelgericht en onderbouwde aanpak brengt deze het werk in geen tijd tot een goed einde. Het resultaat? Een prachtige parket vloer die er niet enkel als nieuw uitziet, maar ook nog eens perfect bij de ruimte past!

Naast gewoon uw parketvloer schuren is het echter ook mogelijk om uw parket stofvrij te laten schuren. Wat is stofvrij schuren nu precies, hoe gaat het in zijn werk, en wat zijn de voordelen?

Uw parket stofvrij laten schuren door dé specialist

Stofvrij schuren van uw parketvloer is precies wat het zegt: de vloer wordt geschuurd zonder dat u last krijgt van rondvliegend stof, of vuiligheid die op de grond terechtkomt. Bij gewoon schuren komt immers vaak heel wat gruis en stof vrij. Hoewel dit natuurlijk logisch is, zorgt het er wel voor dat uw naderhand de vloer nog helemaal moet schoonmaken (of dat u dit door de parketteur moet laten doen)!

Bij het stofvrij schuren maakt de specialist gebruik van een speciale schuurmachine, die het stof en de vuiligheid rechtsreeks gaat opvangen. Dit heeft enkele interessante voordelen:

  • De vloer blijft ten alle tijd schoon. Dit mag misschien niet zo belangrijk lijken, maar een vloer die er na het schuren toch nog proper bij ligt is meteen een zorg minder (zowel voor uzelf als voor de parketteur!).
  • Uw dagelijkse bezigheden worden minder verstoord. Stofvrij schuren is een taak die vaak heel wat tijd in beslag neemt, en moet dan ook worden ingepland afhankelijk van uw eigen tijdschema. Als u stofvrij schuren kiest, dan worden uw dagelijkse activiteiten echter minder verstoord omdat het werk sneller af is.

De voordelen van stofvrij schuren zijn aanzienlijk aanwezig

De voordelen van deze aanpak reiken duidelijk erg ver, en dat maakt het dan ook een interessante behandeling voor het onderhoud van uw parket. Vooral als u zelf controle wilt hebben over de werken, hoe lang deze duren en in welke mate uw wooncomfort erdoor wordt beïnvloed, is stofvrij schuren ideaal. Een specialist houdt daar rekening mee, en biedt u deze dienst dan ook graag aan. Bent u opzoek naar een bedrijf welke met u meedenkt en waarvoor enkel het beste goed genoeg is? Zoek dan niet verder en neem contact op met parket schuren Hilversum! Wij komen altijd eerst even de vloer bekijken om zo een prijs te kunnen noemen, een prijs waar later geen extra kosten meer bijkomen. U ontvang deze prijs netjes in een offerte waarna u kunt beslissen of u de vloer door ons wilt laten schuren.

Waarom beroep doen op een specialist?

Maar waarom is het nu zo belangrijk om een expert in te schakelen voor het stofvrij schuren van uw parket? Kunt u dit, mits een beetje inzicht en geduld, niet zelf doen? Niet eenvoudig, want naast inzicht en nauwkeurigheid is voor een dergelijk werk ook nog iets anders nodig: het juiste materiaal, én het correct gebruiken daarvan.

Een stofvrije schuurmachine verschilt immers nogal van een traditionele schuurmachine, en enkel een parketteur weet precies hoe hij deze moet gebruiken. Daarbij is het ook belangrijk dat er voor een andere schuurmachine wordt gekozen, afhankelijk van het soort schade of oneffenheden, de ernst van die schade en nog tal van andere factoren die voor een non-professional niet altijd eenvoudig te zien zijn!

Zekerheden welke u mag verwachten van een specialistisch bedrijf op het gebied van stofvrij parket schuren

Wilt u dus zeker zijn dat het resultaat niet enkel op het vlak van uitstraling, maar ook qua duurzaamheid en kwaliteit aan uw wensen voldoet? Aarzel dan niet en vertrouw op de deskundige aanpak van een ervaren parketteur. Een gespecialiseerd team van parketteurs, met jaren ervaring, garandeert keer op keer dat u tevreden zult zijn van het resultaat.

Het onderhoud van uw parketvloer is hoe dan ook een essentieel onderdeel bij het verbouwen of renoveren van de gehele woning, en dat verdient dan ook nauwkeurigheid, geduld, inzicht én nog andere factoren die een specialist een specialist maken!

Ons werkgebied in en rondom Hilversum:

Parket schuren Hilversum doen wij niet alleen uit in de regio Hilversum. Ook schuren en behandelen wij parketvloeren in de omgrenzende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Vinkeveen, Laren, Eemnes, Weesp, Loenen aan de Vecht of ergens anders in de provincie Noord-Holland of Utrecht? Ons team erkende parketteurs zijn u graag van dienst!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende vloerinspectie aan bij u op locatie wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Call Now Button